рекламно тиксо с печат, опаковъчни самозалепващи ленти, специални тикса и диспенсъри
цена на опаковъчно тиксо

Контакти

Телефон за въпроси: 098 886 4571 (Mtel Bob)
E-mail за поръчки: info@tikso.net

Работно време:
Понеделник - Петък
09:00 - 17:00

За поръчка на предупредително или рекламно тиксо с печат, моля изпратете писмо на info@tikso.net, в което посочите ширина на лепящата лента, брой ролки с дължина 60 метра и уточните кой надпис от секция "тиксо с печат" сте избрали.

За определяне цена на опаковъчно тиксо, изпратете писмо на info@tikso.net, като уточните дължина и ширина на самозалепващата се лента, цвят, брой ролки, както и всяка допълнителна информация за облепяните продукти или работната температура, която прецените, че би била необходима за определяне на най-подходящия продукт за Вашите нужди.

В секция специални тикса са поместени няколко вида самозалепващи ленти със специализирано приложение (двойнолепящи ленти, армирани ленти, пломбажно тиксо за секретни пратки, ремонтно тиксо за полиетиленови оранжерии, изолационни и маркиращи ленти за под). За заявка, моля изпратете писмо на info@tikso.net, като посочите конкретен продукт и необходимо количество.

* Доставката на самозалепващи ленти се извършва с посочен от клиента куриер за сметка на получателя.
* На info@tikso.net изпратете данни за фактура и адрес за доставка, след което наш представител ще Ви информира за очакван ден за получване на пратката.